U PETAK KREĆE I MORSKA PAHULJICA: I ove godine Škola klizanja te besplatno klizanje i najam klizaljki učenicima riječkih škola

Tik uz more, na Gatu Karoline Riječke, u petak 1. prosinca 2017. godine besplatnim klizanjem u vremenu od 12 do 16 sati počinje nova sezona klizanja na klizalištu Morska pahuljica i trajat će do 14. siječnja 2018. godine

Tradicionalni doček sv. Nikole 6. prosinca, počinje u 18 sati uz prigodan program i podjelu poklona.

Grad Rijeka, u organizaciji Odjela gradske uprave za odgoj i školstvo i ove će godine omogućiti besplatno klizanje i najam klizaljki učenicima riječkih škola. Sva djeca s područja Grada Rijeke moći će besplatno pohađati i Školu klizanja preko gradske ustanove za organizaciju slobodnog vremena „Dom mladih“, na čijim će mrežnim stranicama biti objavljene informacije o prijavama i uvjetima najma klizaljki.

Radno vrijeme klizališta za škole s područja Grada Rijeke, bit će radnim danom od 8 do 16 sati, a termini za građane, rezervirani su u popodnevnim satima, radnim danom od 16 do 22 sata te subotom i nedjeljom od 10 do 22 sata.

Na Badnjak i Staru godinu, klizalište će biti otvoreno do 19 sati, dok će na Božić i Novu godinu radno vrijeme klizališta biti od 12 do 22 sata.

Cijena sata klizanja je 20 kuna, a cijena najma klizaljki je 10 kuna.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari