U PETAK NA EKONOMSKOM FAKULTETU: Predstavljanje knjige Ane Tkalac Verčič “Odnosi s javnošću”

Foto: Riportal

Uz predstavljanje knjige predviđena je i predavanje/ radionica u trajanju od 45 minuta, a potom odgovori autorice na pitanja publike i interaktivno druženje

Hrvatska udruga za odnose s javnošću poziva sve zainteresirane na predstavljanje knjige prof. dr. sc. Ane Tkalac Verčič “Odnosi s javnošću” koja će se održati u petak 11. studenog u 17 sati na Ekonomskom fakultetu u Rijeci

Uz predstavljanje knjige predviđena je i predavanje/ radionica u trajanju od 45 minuta, a potom odgovori autorice na pitanja publike i interaktivno druženje.

Prvi sveučilišni udžbenik Odnosi s javnošću autorice prof. dr. sc. Ane Tkalac Verčič predstavlja izuzetno važan doprinos odnosima s javnošću kao suvremenoj komunikacijskoj disciplini u Hrvatskoj. Nakon stručne recenzije Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta Odnosi s javnošću postala je prva knjiga koja objedinjuje praktično i teorijsko znanje u našoj struci i ima status sveučilišnog udžbenika.

Kroz petnaest poglavlja knjiga obrađuje teme povijesti odnosa s javnošću, teorija komunikacije, kriznih komunikacija, društvenih medija, odnosa s javnošću te marketinga.

Također, ono po čemu se ova knjiga posebno ističe su praktični primjeri koje su kroz studije slučaja predstavili vrsni stručnjaci odnosa s javnošću s našeg područja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari