U PETAK NA KOBLEROVOM TRGU: Proslava Badnjaka po julijanskom kalendaru uz podjelu posne hrane

U PETAK NA KOBLEROVOM TRGU: Proslava Badnjaka po julijanskom kalendaru uz podjelu posne hrane

Proslava Badnjaka po Julijanskom kalendaru započet će svetom liturgijom koja će se održati istog dana, u 9 sati u hramu sv. Nikolaja

U petak, 6. siječnja 2017. godine, u 12 sati, na Koblerovom trgu održat će se 7. javno obilježavanje, proslava Badnjaka po Julijanskom kalendaru u organizaciji Vijeća srpske nacionalne manjine Primorsko-goranske županije, Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Rijeke, SKD „Prosvjeta“ pododbora Rijeka i pododbora Viškovo i Zajednice Srba Rijeka te uz podršku Srpske pravoslavne crkvene opštine na Rijeci.

Tom prigodom građanima će biti podijeljeno 1500 porcija posne hrane, a proslavi će se pridružiti i gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel te njegov zamjenik Miroslav Matešić.

Proslava Badnjaka po Julijanskom kalendaru započet će svetom liturgijom koja će se održati istog dana, u 9 sati u hramu sv. Nikolaja, dok će se tradicionalno paljenje badnjaka održati u 18 sati u hramu sv. Georgija, priopćili su iz Ureda Grada Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari