U petak prigodna prodaja sadnica u sklopu akcije “Više cvijeća, manje smeća”

Foto: Ilustracija

Svaki će građanin moći kupiti najviše pet sadnica, na kojih će moći dobiti još njih pet

Prodaja sadnica vršit će se na Trgu 111. Brigade HV, u petak, 13. travnja od 9 do 17 sati, a za svaku kupljenu sadnicu građani će dobiti besplatno sadnicu iste vrste.

U ponudi sadnica će se naći stajaće i viseće pelargonije jednostavnog ili duplog cvijeta, lavanda i ružmarin, sadnice sjemenskog cvijeća begonije, impatiensa (vodenike), tagetesa (kadife), petunije, kao i različite trajnice.

U želji da se u akciju uključi što veći broj ljudi, svaki će građanin moći kupiti najviše pet sadnica, na kojih će moći dobiti još njih pet. Sadnice će se prodavati po cijeni od 2.5 do 9 kuna, a njih više od deset tisuća isporučit će Vrtni centar Viškovo, NS Agro trade d.o.o.

Akcija „Više cvijeća, manje smeća“ održava se u sklopu projekta „Volim Hrvatsku“ Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice koji se provodi 19 godina, s ciljem podizanja kvalitete prostora te očuvanja i unapređivanja turističkog prostora grada Rijeke.

Porast turističkog prometa dokaz je uspješnosti ove akcije koja pomaže turističkim tvrtkama. Akcija se zbiva u organizaciji Turističke zajednice grada Rijeke i gradskog Odjela za poduzetništvo, čije su predstavnice, Ines Boban Štiglić i Vesna Martić, pozvale ugostitelje i ostale vlasnike poslovnih prostora te sve građane da sudjeluju u uređenju izgleda grada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari