UZ GRUPU VENUS

U petak u Njivicama tradicionalna ribarska fešta, bit će fine hrane i glazbe uživo!

Morski specijaliteti i glazba uživo recept su za dobro druženje i zabavu koja svakog ljeta privlači velik broj posjetitelja

Njivice, nekada malo ribarsko mjesto, a danas turistička destinacija koja iz godine u godinu privlači sve veći broj domaćih i stranih turista, i ove će godine biti domaćin tradicionalnih ribarskih fešti.

Nakon uspješnog šestog izdanja Festivala sladoleda te brojnih sadržaja u organizaciji TZO Omišalj, slijedi zabava uz dašak tradicije.

Prva ribarska fešta održat će se u petak, 28.07. s početkom u 21.00 sat kada će se za ugodnu atmosferu pobrinuti Grupa Venus.

Morski specijaliteti i glazba uživo recept su za dobro druženje i zabavu koja svakog ljeta privlači velik broj posjetitelja. U gastro kutku nudit će se srdele i orade na gradelama, a dekorativni elementi stvorit će scenografiju koja će na Lukobran unijeti doživljaj ribarske tradicije.

Ribarske fešte dio su programa „Ljeto u Omišlju“ koje obiluje kulturno – zabavnim sadržajem, a šarolik program za sve generacije najbolji je povod za dolazak u destinaciju.

„Vremenskim neprilikama usprkos, u srpnju bilježimo preko 32.000 dolazaka i više od 183.000 noćenja. Ovogodišnji turistički rezultati pokazuju kako su Omišalj i Njivice izuzetno poželjna destinacija za odmor i domaćih i stranih turista“ – poručila je Andrea Orlić Čutul, direktorica TZO Omišalj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari