ŽUPANIJSKI STOŽER

U PGŽ produljena zabrana rada casina, kladionica i automat-klubova

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Kako se doznaje iz Županijskog stožera civilne zaštite, Nacionalni stožer je usvojio prijedlog Stožera PGŽ o odgodi provođenja Odluke o otvaranju casina, kladionica i automat-klubova od 15. veljače

Prijedlog Županijskog stožera je usvojen djelomično pa casina, kladionice i automat-klubovi na području Primorsko-goranske županije neće otvarati svoja vrata od 15. do 21. veljače.

Podsjetimo, Stožer civilne zaštite Primorsko goranske županije poslao je u petak prijedlog Nacionalnom Stožeru za odgodu primjene Odluke o dopuštenju rada kladionica, kladomata, automat-klubova i casina, uz poštivanje epidemioloških mjera, na području PGŽ na razdoblje od 14 dana.

Stožer CZ PGŽ uputio je prijedlog Nacionalnom stožeru da donese Odluku o uvođenju nužne epidemiološke mjere za područje Primorsko – goranske županije koja se odnosi na zabranu rada casina, automat klubova i uplatnih mjesta za klađenje. Predloženo je da stupi na snagu 15. veljače 2021. te traje do 28. veljače 2021. godine.

Kako su istakli iz Županijskog stožera, cilj provedbe ovog prijedloga je očuvanje stabilne epidemiološke situacije te istovremeno izbjegavanja povećanja rizika koji je povezan s nepovoljnom epidemiološkom situacijom u okruženju i pojavom novih sojeva koronavirusa.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari