ČESTITAMO

U PGŽ stiglo devet nagrada „Suncokret ruralnog turizma“; Dobitnici su i dva velika PGŽ projekta

Foto: Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova selo“

Kulturno-turistička ruta Putovima Frankopana i Centar za posjetitelje Velike zvijeri u Staroj Sušici dobitnici su srebrnih povelja nacionalne nagrade „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske – Sunflower Award“ u kategoriji ruralni turistički projekt.

Nagrade koje tradicionalno dodjeljuje Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova selo“ uručene su na svečanosti održanoj u Cavtatu u okviru 5.međunarodnog kongresa o ruralnom turizmu.

VIDEO DANA:

Čak devet nagrada stiglo je u Primorsko-goransku županiju, između ostalih i šampionska titula Veliki zlatni suncokret koja je pripala „Etno hotelu Balatur“ iz Triblja. Zlatna povelja u kategoriji „Craft turizam“ dodijeljena je tvrtki „Suza T.B. “ iz Matulja, a isto priznanje pripalo je i Camino Krku u kategoriji „Aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru“. OPG Villa Plasa iz Jurdana dobitnik je srebrne povelje u kategoriji „Tradicijska (ruralna) gastronomija“, a Jasminka Gršković iz Krka u kategoriji „Projekti/nositelji zaštićenih i marketinških oznaka.

Posebna priznanja dodijeljena su i Udruženju vina Kvarnera iz Novog Vinodolskog za povezivanje i promociju destinacije vinskog turizma, te OPG-u Patricije Rumac iz Ičića za oživljavanje obiteljske poljoprivredne tradicije.

Čestitamo svim dobitnicima!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari