PRIKUPLJENO 20 DOZA

U Policijskom domu u Rijeci provedena akcija darivanja krvi; Policajac Bojan krv darovao 50. put

Policijski službenik Bojan Žagar krv je darovao 50. put, a Igoru Perasiću bilo je ovo 30. darivanje krvi

U Policijskom domu u Rijeci održana je već tradicionalna akcija darivanja krvi koju organizira Aktiv dobrovoljnih darivatelja krvi Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Rijeka.

Policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske iznova su na djelu pokazali humanost i plemenitost darivajući dragocjenu tekućinu.

Od djelatnika Policijske uprave primorsko-goranske koji redovito daruju krv, danas je to za Bojana Žagara iz I. policijske postaje Rijeka bilo jubilarno 50. darivanje krvi, dok je Igoru Perasiću iz Postaje prometne policije Rijeka bilo 30. darivanje krvi.

Ružica Kostrelac iz Odjela za odnose s javnošću i izvještajnu analitiku danas je peti put darovala krv, dok je voditelju Službe za sigurnost cestovnog prometa, Borisu Skeledžiću ovo deseto darivanje krvi.

VIDEO DANA:

Humanitarnom akcijom prikupljeno je 20 doza krvi. Osim policijskih službenika iz Policijske uprave primorsko-goranske, krv je darovalo dvoje pravosudnih policajaca od kojih je Brigita Majstorović Brus danas prvi puta darovala krv.

Sljedeću akciju darivanja krvi  Aktiv dobrovoljnih darivatelja krvi Policijske uprave primorsko-goranske planira organizirati u mjesecu srpnju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari