ODLIČNO

U ponedjeljak počinje izgradnja „Kuće halubajskega zvončara“

Od ponedjeljka, 16. kolovoza 2021. godine, započinju radovi na izgradnji kapitalnog projekta Općine Viškovo – „Kuća halubajskega zvončara“.

Lokacija objekta je u Sportsko-rekreacijskoj zoni Halubjan, sjeverno od postojećeg pomoćnog nogometnog igrališta. Pristup gradilištu je sa novoizgrađene nerazvrstane ceste, tzv. spoja sa spojnom cestom Brnasi-Dovičići.

Izvođač radova je tvrtka VG5 d.o.o. iz Ljubljane, stručni nadzor obavlja tvrtka Karloline-KLING d.o.o. iz Liča, a poslove koordinatora II zaštite na radu tvrtka Techcon plan d.o.o. iz Rijeke. Ugovoreni završetak radova je 16 mjeseci.

Kuća Halubajskega zvončara dio je integriranog projekta „Povežimo se baštinom“ u kojem se gradovima i općinama koji čine Urbanu aglomeraciju Rijeka putem ITU mehanizma i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije dodjeljuju EU sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari