S POČETKOM JESENI

U ponedjeljak počinje jesenski sajam kod Konta, očekuje se napokon lijepo vrijeme

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Jesen službeno stiže, a s njom i Jesenski sajam kod Konta! Tradicionalna jesenska manifestacija kod Konta počinje u ponedjeljak 25. rujna i traje do 28.rujna 2023.godine. Na sajmu će prisustvovati nešto manje od 30 izlagača iz cijele Hrvatske.

Izlagači i hrvatski OPG-ovci će na sajmu nuditi cvijeće i sadnice, kao i domaće proizvode poput ajvara, džemova, meda i maslinovog i bučinog ulja, likera i rakija. Naći će se tu i prirodna kozmetika, melemi i razne tinkture od ljekovitog bilja, suhomesnati proizvodi iz Slavonije, te proizvodi od drva i rukotvorine.

U sklopu sajma, u četvrtak 28. rujna, od 9 sati KD Čistoća dijeliti će sadnice gradskih gredica, te se mole zainteresirani građani da sa sobom ponesu vrećice za biljke. Iskoristite priliku i nabavite nešto za hladnije dane koji dolaze, i to po popularnim sajamskim cijenama. Sajam će biti otvoren od 8 do 20 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari