NOVO RADNO VRIJEME

U ponedjeljak se ponovno otvara Riperaj, gradska radionica za sitne popravke

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Od ponedjeljka, 1. lipnja ponovno se otvara gradska radionica za sitne popravke Riperaj prema novom, prilagođenom radnom vremenu.

Riperaj je otvoren ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 13 sati, a utorkom i četvrtkom od 17 do 20 sati.

U skladu s preporukama i mjerama nadležnih tijela, a vezano uz epidemiološku situaciju s koronavirusom (COVID-19), KD Čistoća poduzima preventivne mjere s ciljem zaštite zdravlja korisnika i djelatnika, te molimo korisnike da ih poštuju.

Mjere podrazumijevaju kontrolirani ulazak u prostor Riperaja. Korisnici na ulasku dezinficiraju ruke te preuzimaju i ispunjavaju potreban dokument za evidenciju predmeta donesenog na popravak. Istovremeno u Riperaju može boraviti najviše 8 korisnika. Korisnici su dužni poštivati mjere fizičke udaljenosti od najmanje 2 metra.

Kupci na bezambalažnom aparatu Bert su dužni pri samom ulasku u Riperaj dezinficirati ruke. Kupci donose isključivo vlastitu ambalažu. Pročitajte cjelovite upute s preventivnim mjerama zaštite zdravlja korisnika i zaposlenika.

Riperaj, Ivana Zajca 20/b, je mjesto na kojem građani mogu besplatno popraviti neispravne sitne kućanske uređaje, razbijeni i oštećeni namještaj, odjeću, igračke i slično. Na raspolaganju imaju i podršku majstora, koji će im pomoći u rješavanju kvarova, te teže dostupni alat koji se inače ne isplati kupovati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari