SAVJETOVANJE GRAĐANA

U ponedjeljak u Rijeci savjetovanje građana o pravima potrošača, evo detalja

Foto: Riportal/ Hrvoje SKočić

U ponedjeljak, 7. studenog 2022. godine, u 11.00 sati, u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke, Korzo 16/prizemlje, u organizaciji Udruge Potrošački centar održat će se savjetovanje građana o potrošačkim pravima u području javnih usluga.

Cilj savjetovanja  je informirati širu javnost o aktualnostima u sektoru zaštite potrošača i pomoći u zaštiti potrošačkih prava, a govorit će se o zaštiti prava prilikom korištenja usluga pošte, elektroničkih komunikacija, promjene usluga u željezničkom prometu, aktualnostima i novostima kod prikupljanja komunalnog otpada te novom Zakonu o zaštiti potrošača.

Na savjetovanju će prisutne pozdraviti gradonačelnik Rijeke Marko Filipović, a sudjelovat će stručnjakinja za zaštitu korisnika Ivana Tojčić, viša stručnjakinja za zaštitu korisnika Gordana Kulišić, viša stručnjakinja za pravne poslove Josipa Đerek, specijalistica u sektoru željezničkih usluga Marija Šarić, voditelj tehničke službe u KD Čistoća Edhem Subašić, voditeljica službe komercijalnih poslova KD Čistoća Ana Pertinač te predsjednik Udruge Potrošački centar Marko Paripović.

Savjetovanje organizira Udruga Potrošački centar u suradnji s Gradom Rijekom, Agencijom HAKOM i KD Čistoća.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari