PREKO 600 TISUĆA KUNA

KD Kostrena uložila značajna sredstva u obnovu pomoćnih igrališta pored Sportske dvorane Kostrena

Preko 600 tisuća kuna iznosi ulaganje Komunalnog društva Kostrena u obnovu malonogometnih terena pored Sportske dvorane u Kostreni

Obnova se provodila u fazama kako bi se povećala sigurnost korisnika i kvaliteta sportskih terena uskladila sa smjernicama hrvatske norme za kvalitetu i sigurnost HRN EN 1176 na sportskim i dječjim igralištima.

U 2021. godini na igralištima je najprije postavljen jedinstven sustav ograde za sportske terene čiji stupovi i paneli ublažavaju udarce i buku. Vrijednost radova i opreme iznosila je 270 tisuća kuna (bez PDV-a).

U 2022. godini obnovljena je podloga od umjetne trave s ispunom od kvarcnog pijeska i gumenog granulata na površini od 1.685 četvornih metara, a na stupove i i zidove postavljane su zaštitne obloge. Vrijednost radova i opreme iznosi 304 tisuće kuna (bez PDV-a).

U 2023. godini planirana je zamjena rasvjetnih tijela energetski učinkovitijom LED rasvjetom u što će KD uložiti dodatnih oko 40 tisuća kuna.

Direktorica KD Kostrena Sonja Hladnik kazala je kako je obnova usklađena s financijskim mogućnostima KD-a te se stoga provodi u fazama. Jer, osim ovog ulaganja, KD kontinuirano ulaže u podizanje kvalitete u svim segmentima svojeg poslovanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari