UPOZNAJ SVOJU ZEMLJU

U Rijeci i okolici turistički vodiči besplatno vodili građane u razglede. Evo kako je bilo na turi ‘Uzvodno s muralima’

Povodom Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske turistički vodiči su građanima poklonili besplatne razglede grada. U u Rijeci je održana tura Uzvodno s muralima. Više u video prilogu!

Povodom Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske turistički vodiči građanima su poklonili besplatne razglede grada pod motom Upoznaj svoju zemlju.

“Ovo je projekt koji se provodi na teritoriju Republike Hrvatske od 2018. godine na inicijativnu krovne Udruge turističkih vodiča kako bismo obilježili godišnjicu Međunarodnog priznanja Hrvatske. Svake godine oko 15. siječnja udruge turističkih vodiča nude besplatna vođenja za građanstvo.”, kaže turistički vodič Sandra Bandera za Kanal Ri.

U Rijeci, kružna šetnja pod nazivom Uzvodno s muralima iz centra grada prema Školjiću i kroz Vodovodnu ulicu započela je na Mostu hrvatskih branitelja.

“zabrali smo lokacije koje su nam nekako najbliže za nekakav razgled i na neki način najzanimljivije.”, dodaje Sandra Bandera.

Na turi je bilo oko 45 posjetitelja.

Na području Školjića nalazi se mural koji je svrstan među 10 najljepših murala na svijetu.

Besplatne vođene ture danas su održane u 55 gradova diljem Hrvatske, a projekt je i ove godine pokazao da građani žele upoznati svaki kutak grada u kojem žive, donosi Kanal Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari