U Rijeci objavljen javni poziv za pomoćnike u nastavi djeci s teškoćama u razvoju

Foto: Ilustracija

Odjel gradske uprave za odgoj i školstvo Grada Rijeke objavio je javni poziv za pomoćnike u nastavi za neposredan odgojno-obrazovni rad s učenicima s teškoćama u osnovnim školama čiji je osnivač Grad Rijeka.

Pomoćnik je osoba koja pruža neposrednu potporu učeniku s teškoćama u razvoju tijekom odgojno-obrazovnog procesa u zadacima koji zahtijevaju komunikacijski, senzornu i motoričku aktivnost učenika, u kretanju, pri uzimanju hrane i pića, u obavljanju higijenskih potreba, u svakidašnjim nastavnim, izvannastavnim i izvanučioničkim aktivnostima.

Prijaviti se mogu osobe koje imaju minimalno četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje i protiv kojih nije pokrenut kazneni postupak.

Prijave se podnose preporučenom poštanskom pošiljkom ili se mogu osobno donijeti na adresu Grad Rijeka, Odjel gradske uprave za odgoj i školstvo, Trpimirova 2, 51000 Rijeka s napomenom “Prijava za pomoćnike u nastavi”.

Rok za podnošenje prijave je do 9. kolovoza ove godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari