DOMAĆE I PROVJERENO!

U Rijeci otvorena mesnica u kojoj se prodaje meso s lokalnih farmi

Mesoprerada otvorila svoja vrata na Centralnoj tržnici

Mesoprerada, tvrtka s dugogodišnjom tradicijom kojoj je kvaliteta mesa apsolutni prioritet, otvorila je svoja vrata na prvom katu Centralne tržnice u Rijeci, u Paviljonu 2. Koncept mesnice u kojem se prodaje isključivo lokalno, domaće meso, već je prvog dana privukao velik broj oduševljenih kupaca koji su naglasili kako im je upravo ovakva mesnica nedostajala. Kvaliteta i sigurnost nikad nisu bili važniji, a upravo to su nam potvrdili i iz Mesoprerade.

„Drago nam je da smo otvorili svoja vrata i u Rijeci i da je Riječanima od danas dostupno meso s lokalnih slavonskih farmi. To je ono što bismo voljeli naglasiti – meso koje prodajemo je domaće, hrvatsko i konstantno svježe i to bez kompromisa. Kao poklon povodom otvorenja, našim smo kupcima pripremili promocije najboljih proizvoda, pa svakako svi mogu doći, kušati i uvjeriti se sami“, kazao nam je Slavko Mađarić, direktor Mesoprerade te dodao kako su otvaranjem novih mesnica generirali i nova radna mjesta u Rijeci. Osim toga, već ovog mjeseca otvaraju se još dvije mesnice u Slavoniji, što podrazumijeva dodatna radna mjesta. 

Mesoprerada je dobro poznata po svježem mesu iz domaćeg ekstenzivog uzgoja, sigurnoj kupnji i konzumaciji, tradicionalnim recepturama te asortimanu visokokvalitetnih suhomesnatih i polutrajnih proizvoda.

Upravo je sigurnost nit vodilja Mesoprerade – njihovih proizvoda i prodajnih mjesta. 

Osim toga, Mesoprerada svakoga tjedna donosi odlične promocije na dio svog asortimana, a o njima se uvijek možete informirati na službenim Facebook stranicama i posebnim grupama za svaku lokaciju. 

Mesoprerada – domaće, sigurno, provjereno – meso s domaćih farmi s potpisom Slavonije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari