OBAVIJEST IZ ENERGA

U Rijeci počinje sezona grijanja, stanari zgrada koje to još ne žele mogu samostalno donijeti odluku

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

U objektima priključenima na Energov distributivni sustav postupno će se pokrenuti grijanje

TD Energo obavještava korisnike sustava toplinske energije da će se tijekom 3. i 4. studenog 2022. godine, postupno uključivati grijanje u objektima na toplinskom sustavu grada Rijeke, čime će započeti sezona grijanja 2022./2023.

Zbog očekivanih nižih temperatura u jutarnjim i večernjim satima te postepeno sve hladnijeg vremena koje se predviđa za naredni period, u objektima priključenima na Energov distributivni sustav postupno će se pokrenuti grijanje, a riječke će toplane prijeći na zimski način rada.

Zgrade koje još ne žele započeti s grijanjem mogu samostalno donijeti odluku da njihove podstanice ostanu isključene, neovisno o službenom početku sezone, te da se pokrenu kada se sustanari zgrade za to odluče.

Za sve dodatne informacije građani se mogu obratiti Energu putem elektroničke pošte na podrska@energo.hr ili besplatnog telefona 0800 353 040.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari