SOLIDAN HONORAR

U Rijeci se za snimanje traži statistica s velikim grudima; Produkcija: ‘Minimalno košarica broj 5’

Ilustracija (osobe na fotorafijama ne sudjeluju u događaju opisanome u objavi) Pixsell - Facebook Produkcija i Casting agencija Serena Pro

“Osoba će u reklami biti potpuno obučena ali će se vidjeti da ima velike grudi (uska majica)”, ističu iz casting agencije

Svima nam nakon blagdana – kada obično potrošimo znatno više novca nego u ostatku godine – treba dodatan honorar pa će se možda neke čitateljice zainteresirati i za ovaj zanimljiv oglas za 8dodatan) posao.

Naime, produkcija i casting agencija Serena Pro u nedjelju 16. siječnja u Rijeci snima reklamu zbog čega traže žensku osobu, statisticu. I ne bi to bilo ništa neobično da u oglasu za statisticu nema jednog, ipak nesvakidašnjeg uvjeta za kandidatkinje.

Evo što su napisali iz produkcije i casting agencije Serena Pro:

”RIJEKA – 16.1 NEDJELJA – TRAŽIMO STATISTICU SA ZADATKOM

Za snimanje TV reklame tražimo žensku osobu. Idealno bi bilo kada bi bila iz Rijeke, ali u obzir dolaze i osobe iz Zagreba

Osoba bi trebala biti starosti između 35 i 40 godina te bi obavezno trebala imati VELIKE GRUDI MINIMALNO košaricu broj 5.

Osoba će u reklami biti potpuno obučena – glumit će prodavačicu, ali će se vidjeti da ima velike grudi (uska majica).”

Za snimanje reklame ‘obdarena’ statistica bit će nagrađena honorarom u iznosu 600 kuna, ističu iz Serena Pro.

VIDEO DANA:

Prijava

Sve zainteresirane kandidatkinje trebaju se javiti putem e-maila prijavise@serenapro.hr a u prijavi moraju poslati:

  1. Ime i prezime
  2. Telefonski broj
  3. Godine starosti
  4. Grad iz kojega su
  5. Broj košarice
  6. Fotografiju lica i cijelog stasa

Iz produkcije napominju i ovo:

“Prijavom na mail vaši podaci ostat će sačuvani (vaše fotografije i kontakt podaci) te će se proslijediti klijentu (produkciji i samom klijentu), a s ciljem da Vas se angažira na ovom projektu, te potencijalno i na ostalim projektima. Ako želite da se Vaši osobni podaci koje podijelite s nama trajno izbrišu, molim da nas pismeno obavijestite.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari