PREDSTAVLJA SE 8 PROIZVOĐAČA

Galerija | U Rijeci otvoren sajam autohtonih primorsko-goranskih proizvoda, evo što možete pronaći

Predstavlja se osam proizvođača

U organizaciji Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj PGŽ na Trgu 128. brigade HV-a u Rijeci održava se prodaja i promocija autohtonih proizvoda Primorsko-goranske županije. Predstavlja se osam proizvođača s ponudom meda i pčelinjih proizvoda, mesnih delicija, proizvoda od lavande te proizvoda od drenjule i ostalog autohtonog voća.

Sajam je obišao i zamjenik župana Petar Mamula. Istaknuo je kako svim proizvođačima treba što bolji marketinški i prodajni kanal i upravo to Primorsko-goranska županija podupire putem Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj.

Domaći proizvođači imaju prodajni kanal tijekom cijele godine preko Kašetice, a ovo je prilika da se proizvodi plasiraju građanima Rijeke na glavnoj gradskoj šetnici.

Sajam autohtonih proizvoda može se posjetiti u utorak, srijedu i četvrtak od 9.00 do 17.00 sati te u petak od 9.00 do 13.00 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari