OD UTORKA

U riječkom Domu mladih kreativne i zabavne radionice tijekom proljetnih školskih praznika

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Od utorka, 5. travnja do popunjenja grupa traju upisi u edukativne i zabavne radionice „Proljeće u Domu mladih“ koje Dom mladih Rijeka organizira tijekom proljetnih školskih praznika.

Radionice su namijenjene osnovnoškolskom uzrastu, a odvijat će se od 14. do 22. travnja.

Osnovnoškolci će imati priliku polaziti radionice robotike, 3D printanja, modelarstva te video radionicu, zatim glazbenu i likovnu radionicu, kao i tečaj vožnje bicikle po prometnim pravilima za djecu koja već znaju voziti biciklu

Radionice će se odvijati u jutarnjim satima, i to od 9 do 10.50 sati i/ili od 11.10 do 13 sati u Domu mladih. Cijena jedne radionice od dva sata je 150,00kn, a kombinacija dvije radionice 250,00kn. Drugo dijete i svako iduće dijete iz iste obitelji ostvaruje popust od 25%.

VIDEO DANA:

Predbilježbe za kreativne radionice vršit će se isključivo putem online prijavnice redoslijedom zaprimanja, kojom iskazujete interes za upis, ona ne podrazumijeva direktan upis u tražene aktivnosti.

Prednost upisa imaju redovni polaznici aktivnosti Doma mladih tekuće školske godine, i njihov upis vršit će se u ponedjeljak, 4. travnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari