VEĆ SE PRIJAVILO 800 DJELATNIKA

U riječkom KBC-u počelo docjepljivanje djelatnika trećom dozom cjepiva protiv bolesti COVID-19.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

U ponedjeljak, 18. listopada 2021. započelo je cijepljenje djelatnika KBC-a Rijeka trećom dozom cjepiva protiv bolesti COVID-19

Cijepljenje se u ponedjeljak odvijalo na lokalitetu Rijeka, dok će se u utorak i srijedu nastaviti na lokalitetima Sušak i Kantrida. Već se prvog dana za cijepljenje trećom dozom dobrovoljno prijavilo 800 djelatnika KBC-a Rijeka.

Tim je povodom ravnatelj KBC-a Rijeka prof. dr. Alen Ružić izrazio zadovoljstvo što će sigurnost zaposlenika i pacijenata u riječkoj bolnici biti podignuta na višu razinu, dodajući da će se cijepljenje djelatnika KBC-a Rijeka nastaviti ovisno o primitku druge doze jer je taj podatak važan pri planiranju primjene treće doze.

U KBC-u Rijeka postotak zaposlenika s COVID putovnicama bliži se broju od 90 posto, a posljednjih je dana još stotinjak djelatnika pristupilo prvom cijepljenju.

KBC Rijeka nastavlja provoditi najstrože preventivne mjere u svim segmentima kliničkog rada kako u dijelu koji se odnosi na bolesnike tako i u dijelu koji obuhvaća zaposlenike, pri čemu se oni necijepljeni redovito testiraju dva puta tjedno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari