U CTK

Na besplatan informatički tečaj upisalo se čak 67 umirovljenika iz Rijeke

Kroz ovaj tečaj čak 67 umirovljenika s područja grada Rijeke besplatno će naučiti koristiti računalo, savladati osnove obrade teksta te korištenja interneta.

S ciljem povećanja broja digitalno pismenih osoba, Centar tehničke kulture Rijeka već 15 godina u suradnji sa Zavodom za informatičku djelatnost Grada Rijeke provodi informatički tečaj za umirovljenike, umirovljene hrvatske branitelje, korisnike socijalnog programa Grada Rijeke, osobe s invaliditetom i kućanice starije od 55 godina s prebivalištem na području grada Rijeke.

VIDEO DANA:

Tečaj traje dva tjedna, a održava se svakog radnog dana (2 školska sata dnevno) u prostorima Centra tehničke kulture Rijeka (Školjić 6, prizemlje). Grupe počinju s predavanjima 18. listopada u terminima od 09:00 do 10:30 i od 13:00 do 14:30.

Napominjemo kako se tečaj provodi uz praćenje svih epidemioloških mjera i uputa – prostor se čisti prije i nakon svake grupe, polaznici sjede na preporučenom razmaku, radi se u manjim grupama, dezinfekcijska sredstva su na raspolaganju, a svim polaznicima preporučamo da drže razmak za vrijeme radionica, redovito peru/dezinficiraju ruke te nose zaštitnu masku.

I.B.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari