IZVRSNA TURISTIČKA SEZONA

U riječku luku jutros uplovio kruzer AIDAblu s 3000 putnika i članova posade

U Rijeku je po prvi puta stigao brod za kružna putovanja AIDAblu s gotovo 3000 putnika i članova posade. AIDAblu je i kruzer koji će zaokružiti ovu kruzing godinu 14. studenog u Rijeci te uploviti posljednji u riječku luku u ovoj izvrsnoj turističkoj sezoni.

Brodom za kružna putovanja u Rijeku je ove godine pristiglo više od 20.000 turista, a prema najavama za drugu godinu očekuje nas još bolja i brojnija kruzing godina.

Dolaskom u destinaciju za goste kruzera organiziran je prigodni program, kako bi se osjećali ugodno i dobrodošlo te brojne informativne brošure za što kvalitetnije provedeno vrijeme u destinaciji s obzirom na vlastite preferencije.

Izvrsna dugogodišnja suradnja Grada Rijeke, Turističke zajednice grada Rijeke i Turističke zajednice Kvarnera zajedno s Lučkom upravom Rijeka, rezultirali su kvalitetnom ponudom i zadovoljstvom gostiju koji dolaze u destinaciju brodovima za kružna putovanja.

Naročito nas veseli da se većina gostiju s kruzera odlučuje za ostanak u destinaciji te najviše posjećuju centar grada razgledavajući kulturno-povijesne spomenike, uživaju u najljepšem pogledu na grad s Trsatskog kaštela te posjećuju okolicu Rijeke i Opatiju. Manji dio putnika odlučuje se za organizirane izlete na otok Krk i u Gorski kotar. Boravak u destinaciji velika većina će iskoristiti i za kupnju prigodnih suvenira u nekoj od gradskih trgovina.

Potpuni oporavak ovog segmenta tržišta nakon pandemijske godine svakako su dobra najava za slijedeću sezonu i još jednu uspješnu kruzing godinu u Rijeci.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views