U Rijeku stigao novi taksi prijevoznik: korisnicima do 3. svibnja daruje popust na vožnju od 50 posto!

Cijena vožnje u Rijeci iznosit će 4 kune za start te 3 kune po kilometru odnosno 0,80 kuna po minuti, uz najnižu cijenu vožnje od 12 kuna

U Rijeku, treći grad po veličini i najveću luku u Hrvatskoj, stigla je nova usluga taksi prijevoza. Jedan od vodećih hrvatskih taksi prijevoznika, Eko taxi, od danas građanima Rijeke omogućava vrhunsku uslugu taksi prijevoza.

Eko taxi povodom svojeg dolaska u Rijeku svim korisnicima daruje popust na vožnju od 50 posto koji vrijedi od 1. do 3. svibnja. Uz to, svim korisnicima Eko taxija svaki dan osiguran je i popust od 10 posto za beskontaktno plaćanje Maestro® karticom u taksiju, a ponedjeljkom i utorkom čak 50 % na plaćanje Mastercard® karticom iz aplikacije.

Cijena vožnje u Rijeci iznosit će 4 kune za start te 3 kune po kilometru odnosno 0,80 kuna po minuti, uz najnižu cijenu vožnje od 12 kuna.

Prednost vožnje Eko taxijem do sada su imali priliku iskusiti građani nekoliko gradova u Hrvatskoj u kojima je ovaj taksi prijevoznik u posljednjih nekoliko mjeseci pokrenuo svoje poslovanje. Osim ekološke i sigurne vožnje, Eko taxi svojim korisnicima nudi kvalitetu usluge prijevoza, ali i vozača.

„Kao jedan od vodećih taksi prijevoznika u Hrvatskoj, kontinuirano pratimo potrebe naših korisnika kao i potrebe samog tržišta, a jedan je od naših glavnih poslovnih ciljeva u 2019. godini snažno proširiti prisutnost brenda na cijelu Hrvatsku. Zato smo iznimno sretni i zadovoljni što ćemo od sada i građanima Rijeke pružati jednostavniju vožnju, ekološku osviještenost, sigurnost putnika i profesionalnost vozača. Snažno smo predani tomu da korisnicima ponudimo najbolji omjer cijene i kvalitete i to je značajka zbog koje nas naši korisnici uvijek iznova odabiru kao svojeg omiljenog taksi prijevoznika. Vjerujemo da će i građani Rijeke to prepoznati te nam dati svoje povjerenje i uživati u vožnji s nama“, izjavio je Božo Miletić, direktor Eko taxija za regiju Jadran.

Svoj Eko taxi od danas u Rijeci možete naručiti putem besplatne aplikacije Eko taxija, pozivom na 051 59 00 59 ili putem internetskog formulara na www.ekotaxi.hr ili pak rezervirati putem e-maila rezervacija@ekotaxi.hr (najmanje sat vremena ranije), a moguća je i narudžba vozila s dječjim sjedalicama i vozila opremljenih za prijevoz kućnih ljubimaca.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari