PRIJAVITE SE

U rujnu će se održati humanitarna utrka “Trčimo za autizam”, evo kako se prijaviti

Foto: Unsplash/T.G.

Prvi Tjedan autizma u Hrvatskoj, koji je održan upravo u Rijeci u travnju ove godine, je završio, ali autizam je i dalje tu i živimo ga svaki dan i dalje.

Udruga Svjetionik nastavlja s aktivnostima i akcijama s ciljem podizanja svijesti o autizmu te boljem i kvalitetnijem životu osoba s poremećajem iz autističnog spektra, ali i njihovih obitelji, kao i boljem uključivanju u život lokalne zajednice.

Udruga Svjetionik u suradnji s AK RIKA pod pokroviteljstvom Grada Kastva organizira Humanitarnu utrku „Trčimo za autizam“ koja će se održati 23.09.2023. na Kastvu, na Crekvini.

Dječja utrka počet će u 9:30, dužina je 500m i besplatna je za svu djecu. Utrka za odrasle počinje u 10:00 h, dužina staze je 5.8 km te kotizacija iznosi 15 € (uključen je poklon paket u tu cijenu). Prijave su obavezne i za djecu i za odrasle na mail tjedanautizma@gmail.com.

Nadamo se da ćete nam pomoći onako kako možete, dolaskom, dijeljenjem događaja ili donacijom.

Događaj:

https://www.facebook.com/events/1036783653978841/?ref=newsfeed

Vidimo se i budimo svi zajedno promjena koju želimo vidjeti u svijetu!, poručili su iz organizacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari