'RADITE SJAJAN POSAO'

U salonu Grada Rijeke održan prijem za ravnatelje riječkih Dječjih vrtića, ustanova u kulturi i sportu

„Svima vama želim poručiti da radite sjajan posao“, rekla je zamjenica gradonačelnika Sandra Krpan

Zamjenica riječkog gradonačelnika Sandra Krpan, pročelnica Odjela za odgoj i školstvo Sanda Sušanj te pročelnici Odjela za kulturu Ivan Šarar i Odjela za sport i tehničku kulturu Zdravko Ivanković zahvalili su ravnateljicama Dječjih vrtića, kao i ravnateljima i ravnateljicama svih riječkih ustanova u kulturi i sportu na uspješnom radu i suradnji.

„Svima vama želim poručiti da radite sjajan posao čime direktno utječete na razvoj našega grada. Iza nas je izazovna godina koju smo svi zajedno, vjerujem, uspješno odradili i napravili određene iskorake. Porastao je broj mjesta u našim vrtićima, ulagalo se i u sport i sportsku infrastrukturu, kulturne ustanove još su se jednom pokazale kao iznimno kreativne u osmišljavanju kulturnih programa. Svi ste nam vi izuzetno važni i vjerujem u našu uspješnu suradnju i u budućnosti“, rekla je zamjenica gradonačelnika Sandra Krpan i poželjela svima dobar nastavak rada i u narednoj 2023. godini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari