DONOSIMO DETALJE

U srijedu na Kampusu dobrovoljno darivanje krvi, pozvani su svi darivatelji!

Ilustracija Riportal

U organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci, a u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem (Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka) u srijedu8. veljače 2023. od 12 do 16 sati na Kampusu Sveučilišta u Rijeci – Akvarij (GORE), Radmile Matejčić 5, 51000 Rijeka bit će održano dobrovoljno darivanje krvi.

Ovim putem pozivamo sve darivatelje krvi i one koji to mogu postati (studente, profesore i druge građane), da se odazovu ovoj akciji darivanja krvi, a sve kako bi pomoglo onima kojima je to najpotrebnije.

Za sve darivatelje osiguran je obrok zahvale i sitnica kao uspomena na ovaj plemeniti čin, a topli obrok je osiguran u Studentskom restoranu Kampus pri Studentskom centru Sveučilišta u Rijeci.

Molimo Vas da se odazovete u što većem broju, a stanje zaliha možete pronaći na http://kbc-rijeka.hr/zalihe-krvi/

Kako bismo što efikasnije mogli organizirati darivanje, molimo Vas da se prijavite putem online obrasca, ovdje.

Kriteriji za odabir darivatelja vezani uz Covid-19 https://ck-rijeka.hr/wp-content/uploads/2021/05/covid-novi.pdf

Na mrežnim stranicama Gradskog društva Crvenog križa Rijeka možete pronaći i ostale informacije vezane uz darivanje https://ck-rijeka.hr/

Obavijest o navedenom nalazi se na mrežnim stranicama SZSUR https://sz.uniri.hr/vijesti/zelite-li-darivati-krv-imate-priliku-8-veljace-2023-kampus-uniri-akvarij/

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari