EVO DETALJI

U srijedu se održava Edukacija poslodavaca na Filozofskom fakultetu u Rijeci

Foto: Riportal - M.L.

U srijedu 28.rujna 2022. se na Filozofskom fakultetu u Rijeci održava Edukacija poslodavaca.

Svu zainteresirani su pozvani na Edukaciju poslodavaca sa svrhom poticanja uključivanja ranjivih skupina u programe stručne prakse, koja će se održati na Filozofskom fakultetu u Rijeci u srijedu 28. rujna 2022. od 10:00 do 14:00 sati u prostoriji F – 402 na 4. katu.

Edukacija će obuhvatiti dvije teme: Senzibilizacija poslodavaca o pozitivnim učincima uključive stručne prakse na njihovo poslovanje i Interakcija poslodavaca i studenata (osvrt na specifične potrebe ranjivih skupina studenata), a predavačice su Natalija Krajnović i Branka Meić Salie, savjetnice pravobraniteljice za osobe s invaliditetom.

Edukacija je osim poslodavcima namijenjena i svima onima koji se u svome radu susreću sa studentskom populacijom, mladima  i/ili ranjivim skupinama, ali su također dobrodošli i svi ostali kojima se navedene teme čine interesantnima.

Edukacija se održava u okviru projekta Povijest, Povijest umjetnosti, Talijanistika, Germanistika – razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse (PerPeTuUm aGile), financiranog bespovratnim sredstvima u sklopu natječaja Europskih socijalnih fondova (ESF) te Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020“.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari