DONOSIMO DETALJE

U srijedu u Rijeci službena promocija albuma ‘Brdo’ kultne grupe Grad; fanove očekuju pogodnosti!

Photo by Petar Kurschner

Službena promocija albuma “Brdo” u riječkom Dallasu music shopu.

Pozivaju se svi na službenu promociju novog autorskog albuma grupe Grad koja će se održati u riječkoj glazbenoj oazi, Dallas music shopu, u srijedu, 12.4. od 18 sati.

Podsjetimo, nakon 13 godina diskografske pauze, grupa Grad je za Dallas Records objavila svoj novi autorski album „Brdo”.

Devet moćnih skladbi s kojima “Građani” odlučno nastavljaju zacrtani put; liriku i autentičan vokal Deana Škaljca, uigranu ritam sekciju koju čine bas Sergeja Hofmana i bubanj Branka Kovačića te nabrijane i melodične gitarske rifove Igora Stevanovića Stiva i Orijena Modrušana.

Svoj trag na albumu ostavili su i dragi im gosti, u brass sekciji Krešo Kunda, Petar Tepšić i Franjo Črnjarić, Ana Kabalin na pratećim vokalima, Vedran Križan iz Belanovih Fiumensa na sintu i Vlado Simcich Vava na gitari.

image description

Svakako svratite na ugodno druženje, ćakulu, fotkanje i još poneko iznenađenje, i obogatite svoje glazbene kolekcije novim izdanjem Grada koji “oduvijek ima tu jednu izvanserijsku kvalitetu vrhunske rock grupe, izuzetno pjevnih melodija, nerijetko zaraznih refrena i vrlo kvalitetnih tekstova.”

Posebna pogodnost: svi koji kupe novi album ostvaruju popust na ulaznice za veliki samostalni koncert koji će se održati 12.05. u Pogonu kulture.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari