PRIHOD ZA UDRUGU SVJETIONIK

U subotu 10. veljače na Trgu 128. brigade HV-a 7. “Maškarana jota” Udruženja obrtnika Rijeka

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Humanitarno-gastronomski događaj 17. “Maškarana jota” Udruženja obrtnika Rijeka će se održati 10. veljače 2024. godine s početkom u 11 sati, na Korzu – na Trgu 128. brigade hrvatske vojske.

Sav prihod od ove manifestacije namijenjen je ove godine humanitarnoj Udruzi Svjetionik. Glavna svrha udruge je poboljšanje kvalitete života djece i mladih s teškoćama u razvoju te njihovih obitelji, dok je primarni cilj veća kvaliteta života djece i mladih s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji te veće i kvalitetnije uključivanje djece i mladih s teškoćama u razvoju u lokalnu zajednicu.

Ugostitelji iz Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika, uz potporu obrtnika drugih profila i učenika Ugostiteljske škole, pripremit će oko 600 porcija maškarane jote i palente kompirice koju će kuhati Udruga Palentar.

Za simbolični iznos + „Daj ča daš“ moći će se konzumirati porciju jote sa palentom i čašom vina.

Program Maškarane jote obogatit će i članovi Ceha frizera kozmetičara i pedikera Udruženja obrtnika Rijeka koji će zainteresiranima ponuditi uslugu facepainting-a – također za simbolični iznos.

Program manifestacije humanitarno će voditi Jana Bubnič Aračanin uz glazbeni nastup grupe Fiesta koji će također humanitarno nastupati bez honorara.

Po završetku događaja na Korzu za sve zainteresirane bit će organiziran i turistički obilazak starog dijela grada Rijeke.

“Svojim dolaskom pozivamo Vas da podržite sve sudionike organizacije ovogodišnje Maškarane jote i Udrugu Svjetionik za koju se sva sredstva prikupljaju putem otvorenog humanitarnog računa: ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANK d.d IBAN HR9824020061500137602”, poručili su organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari