PROMO EVENT

U subotu ispred HNK ”Zajc” će se održati Baletna razglednica – evo o čemu je riječ

Što je Baletna razglednica? Razglednica koja pleše? Moglo bi se i tako reći, ali preciznije, riječ je o promo eventu kroz koji ćete još bolje upoznati članice i članove riječkog Baleta izvan kazališne pozornice.

U subotu 10. rujna 2022. u 11 sati ansambl riječkog Baleta s karakterom koji uvijek pleše do posljednjeg daha, ponovno silazi s pozornice i izlazi ispred zgrade HNK Ivana pl. Zajca na susret s vama, svojom publikom. Tom će prigodom održati svoj klas, svakodnevne vježbe, na otvorenom, a potom i dio iz predstave “Rossini cards”, dijelom “TransParade”, premijerne predstave kojom će baletni ansambl 1. listopada otvoriti svoju novu  sezonu u “Zajcu”.

Osim što ćete iz neposredne blizine moći vidjeti i upoznati kako izgleda rad baletnih umjetnika i to početni i završni dio procesa, vježbe i dio gotove koreografije, moći ćete dobiti i informacije o novoj sezoni “Transformacije” i pretplatama čiji je upis u tijeku.

U slučaju kiše, događanje se odgađa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari