U subotu Jelenski sajam, nadamo se da će se održati prema predviđenom rasporedu

Izlagači će svoje štandove otvoriti od 7 sati ujutro te će na usluzi kupcima biti do 19 sati

U subotu, 14. ožujka 2020. godine u centru Dražica održat će se tradicionalni “Jelenski sajam”, a prema najavama sve mještane i goste očekuje lijepo vrijeme i raznovrsna ponuda.

Tako će mnogobrojni posjetitelji koji stignu na Trg mlikarice, uz domaće specijalitete i autohtone proizvode, moći kupiti cvijeće, odjeću i obuću, kao i razne druge potrepštine. Kako su naglasili iz Općine Jelenje, druga subota u mjesecu je dan kada brojni Grobničani, Riječani i Primorci stižu u Dražice na Jelenski sajam.Svake godine sve je više posjetitelja i izlagača što je najbolji dokaz da postoji potreba za ovakvom vrstom ponude. Sajam se održava već četrnaest godina, neizostavno svakog mjeseca u godini.

Postoji mogućnost otkazivanja sajma u slučaju da cijela Primorsko-goranska županija,u međuvremenu, uđe u “crvenu zonu”. Na sajmu će biti osigurani punktovi s dezinfekcijskim sredstvima s naznačenim uputama o korištenju. Javnost će biti pravovremeno obaviještena putem internetske stranice riportal.net.hr i jelenje.hr

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/Unu0mBlreg4″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen

Potencijalni izlagači, mali poduzetnici, obrtnici, nositelji OPG-ova i proizvođači iz kućne radinosti mogu se slobodno javiti u Općinu Jelenje na broj: 051 / 208 080 ili na e-mail: pisarnica@jelenje.hr, kako bi svojim proizvodima dodatno obogatili ponudu Jelenskog sajma.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj