SUPER

U subotu na Korzu “Veliki sajam malih okica”; Za djecu pripremljene plesne, istraživačke i radionice stranih jezika!

Foto: Pixsell/ Pexels

Veliki sajam malih okica manifestacija je koja će se održati ove subote u centru našeg grada koji teče. 

Ove subote, 4.rujna na Korzu, pokraj Gradskog sata održat će se Veliki sajam malih okica.

”Manifestacija koja će slaviti djecu, njihovo djetinjstvo i obitelj. Manifestacija na kojoj će vaše dijete moći kroz radionicu pronaći savršenu aktivnost za novu školsku godinu, na štandovima upoznati kreativne ljude koji će predstaviti svoje aktivnosti uključujući i super ideje za proslavu rođendana”, najavili su su organizatori s portala Avanture malih okica.

Sajam počinje 10 sati ujutro i trajat će sve do 20 sati. Djeca će moći sudjelovati na mnogobrojnim aktivnostima i radionicama – plesnim, istraživačkim, radionicama stranih jezika, radionici kazališta lutaka. Kroz njih će dobiti priliku otkriti savršenu aktivnost za novu školsku godinu.

Također će se aktivnosti predstavljati i na štandovima na kojima ćete moći pobliže saznati o vrijednim ljudima koji stoje iza aktivnosti, kao i dobiti točne informacije o održavanju radionica tijekom godine.

Glavni sponzor manifestacije je Grad Rijeka. (I. B.)

VIDEO DANA: 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari