U subotu na Korzu vježbanje i savjeti o prehrani u sklopu akcije „Uz Pablo budi fit“!

Cilj akcije je građane potaknuti na aktivan i zdrav način života

Peto izdanje javnozdravstvene akcije „Uz Pablo budi fit & that’s it“ održat će se u subotu 11. svibnja prvi put u Rijeci, od 10 do 13 sati, na Korzu (uz Trg 128. brigade HV-a). Cilj akcije je građane potaknuti na aktivan i zdrav način života.

„Uz Pablo budi fit & that’s it“ u Rijeci se održava pod generalnim pokroviteljstvom kompanije JGL, a kroz rekreacijsko-edukativni program građanima se nastoji ukazati na nužnu kombinaciju tjelovježbe, pravilne prehrane i pozitivnog mentalnog stanja. Kao i dosad, i ove će godine na raspolaganju biti niz aktivnosti.

Riječani će tako moći tri sata vježbati tijekom demo satova grupnog fitnessa, pod vodstvom trenera iz Snatch Fitnessa, a svi zainteresirani i besplatno izmjeriti tjelesne indekse i savjetovati se s nutricionistima i trenerima oko prehrane i preporučenih vježbi.

Nakon trosatnog vježbanja, voditelji akcije će provesti i nagradni natječaj te podijeliti 15 nagradnih kotizacija za najbolje vježbače, koje uključuju mjesečni plan i program rekreacijskog vježbanja.

JGL je pripremio i kutak za najmlađe uz mnogima omiljenu sredozemnu medvjedicu Meralys, a sudionici će se moći okušati i u raznim drugim nagradnim natječajima.

Dan kasnije, 12. svibnja, „Uz Pablo budi fit & that’s it“ tradicionalno će se održati i u Zagrebu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari