VEĆ TRADICIJA

U subotu na Titovom mostu još jedan promenadni koncert Gradske glazbe Trsat

Foto: Press EPK

Promenadni koncerti na Titovom mostu prepoznati su kao poseban kulturni i društveni događaj

U subotu, 31. listopada 2020.g. u 16.00 sati na Titovom mostu (kod Konta) održat će se još jedan promenadni koncert Gradske glazbe Trsat, u sklopu programa Civilne inicijative projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture.

Promenadni koncerti nastavak su uspješnog projekta iz 2019. godine, kada se održalo 9 promenadnih koncerata Gradske glazbe Trsat i limenih orkestara s područja okolice grada (Spinčići, Marinići) na Titovom mostu na Rječini.

Građani i posjetitelji grada pritom mogu uživati u raznolikom muzičkom repertoaru koji će povremeno biti praćen nastupima mažoretkinja, akrobata i plesača različitih plesnih stilova, uz prigodnu gastro ponudu okolnih ugostiteljskih objekata.

Promenadni koncerti na Titovom mostu prepoznati su kao poseban kulturni i društveni događaj, kao što je to slučaj u većini europskih i svjetskih gradova, s tendencijom da prerastu u lijepu urbanu tradiciju Rijeke.

Program se održava uz poštivanje svih važećih mjera za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19. Svi se posjetitelji pozivaju na poštivanje mjera: pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te ispravno nošenje zaštitnih maski za lice. Osobama starije životne dobi ili oboljelima od kroničnih bolesti ne preporučuje se dolazak na događanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari