U subotu privremena regulacija prometa u Osječkoj ulici kod kućnog broja 37/1

U subotu, 13. listopada 2018. godine od 05:00 sati u Osječkoj ulici, kod kućnog broja 37/1 zbog rušenja potpornog zida, sa sjeverne strane kolnika, promet će biti privremeno reguliran

Promet će se odvijati na način da će, od raskrižja ulica Osječka – Corrada Iliassicha prema smjeru Škurinja, krajnji sjeverni prometni trak Osječke ulice biti zatvoren za sav promet, a krajnja dva južna prometna traka koristit će se za dvosmjerno prometovanje unutar zone izvođenja radova.

Skretanje iz Osječke ulice u smjeru trgovačkog centra „Plodine“, kao i prometovanje iz smjera trgovačkog centra „Plodine“ prema navedenom raskrižju bit će zabranjeno. Privremenom regulacijom prometa vozila iz smjera prometovanja trgovačkog centra „Plodine“ usmjerit će se u Ulicu Antuna Mihića.

Zbog privremene regulacije prometa autobusno stajalište „Osječka – Mihačeva Draga“ smjer – grad bit će postavljeno oko 20 m južnije u odnosu na poziciju postojećeg autobusnog stajališta.

Privremena regulacija prometa bit će na snazi samo tijekom subote. Radove izvodi tvtka NOVOTEHNA d.d. Rijeka.

Mole se svi sudionici u prometu da poštuju privremenu regulaciju prometa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari