PRIDRUŽITE SE

U subotu svi na Kantridu! Otvorenje morske knjižnice, čišćenje plaže i ponuda najfinijih slastica samo su dio ovogodišnjeg ‘Pozdrava s Kantride’

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Građanska inicijativa Kantride nastavlja s manifestacijom “Pozdrav s Kantride”. I ove godine pripremili su zanimljive aktivnosti i puno dobrog raspoloženja na raznim lokacijama koje će se održati u subotu, 25.svibnja.

Donosimo cjelokupni program:

10 – 13 | OSLIKAVANJE STEPENICA DOMA KULTURE MIRKO ČURBREG
📍Lokacija: Dom kulture Mirko Čurbeg, Lovranska 10
Uljepšajmo zajedno naš Dom kulture! Oslikat ćemo stepenice u suradnji s riječkom umjetnicom Tanjom Blašković. Pridružite nam se – nema posebnih vještina potrebnih za sudjelovanje, samo želja za stvaranjem! Sav materijal je osiguran. Ne zaboravite doći u radnoj odjeći!
Aktivnosti se realizira u sklopu projekta StepArt koji financira Grad Rijeka kroz Riječki program lokalnog partnerstva.

17 – 19 | ŠETNJA
📍Lokacija: Polazak kod Sportsko-rekreacijskog centra 3.maj (kod grilla Zona) Ovdje
Prošetajmo zajedno od lučice 3.maj do plaže Vila Nora uz vodstvo Urbanog separea. Razgovarat ćemo o morskim posebnostima Kantride i planirati festivalski program za 6.07.

17.30 | OTVORENJE MORSKE KNJIŽNICE MALOG OREŠKOVIĆA
📍Lokacija: Plaža kod Morskog Prasca
Morska knjižnica Malog Orehovića i ovog ljeta otvara najmanjim čitateljima vrata svog ormara. Zavirite unutra i pronađite priču koja će vas odvesti u zemlju mašte i čuda! Upise u morsku knjižnicu, uz iskaznice za sve nove članove, popratit će i veseli program, pjevanje dječjih pjesmica i čitanje čakavskih stihova, a neće falit ni kroštula, tipičnih slastica iz našeg kraja.

19 – 21 | DRUŽENJE UZ ZAJEDNIČKO KUHANJE I DVIJE RADIONICE
📍Lokacija: Plaža Vila Nora
Večer provedimo zajedno uz kuhanje i dvije radionice u organizaciji Urbanog separea: izradu bombica za čišćenje mora i akciju čišćenja plaže. Ovo je i prilika da predložite ili osmislite neku malenu aktivnost na korist zajednice, radionicu, šetnju ili drugo, te ju uz pomoć Urbanog separea i realizirate.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari