KOJA JE SAVRŠENA AKTIVNOST ZA DIJETE?

U subotu u centru Rijeke drugi Veliki sajam malih okica

Nakon uspješnog prvijenca, Velikog sajma malih okica koji se održao na Korzu u rujnu 2021. godine, portal Avanture malih okica i ove godine misli na sve mališane.

Nova školska godina samo što nije započela i osim opremanja za nove školske i vrtićke avanture roditelji često ovih dana razmišljaju koja je to savršena aktivnost za njihovo dijete. Da li je to glazbena aktivnost, sport, strani jezici, ples ili možda robotika? Također, problem predstavlja i odabir savršene rođendaonice koja će osigurati nezaboravne uspomene.

Rijeka i okolica zbilja nude kvalitetne sadržaje za djecu koje ćete imati priliku upoznati upravo na Velikom sajmu malih okica koji će se održati ove subote, 3. rujna na Trgu 128. brigade HV od 10 do 15 sati.

Na štandovima će roditelji i njihova djeca moći upoznati voditelje i trenere različitih aktivnosti dok će se tijekom trajanja cijelog sajma održavati radionice za djecu za koje nije potrebna prijava. Djeca će imati priliku okušati se u radionici robotike uz Young Engineers Rijeka, pokrenuti male moždane vijuge uz Čudotvornicu, Tinker labs Rijeka, Malca Genijalca, Learn&play i Kids Escape room Rijeka, zaplesati uz K2K, Dance Queen i Prve riječke mažoretkinje, te zapjevati i zasvirati s Yamaha Music School Rijeka.

Upoznat ćete i ekipu iz Gradskog kazališta lutaka Rijeka.

Avanture malih okica se zahvaljuje glavnom sponzoru, Gradu Rijeci kao i Zipline Edison, Froddo, Glavani park, Damir TAU, Optike Damir, Arty party, Salesiana i Quorum Gardenu.

Program je sufinanciran sredstvima Grada Rijeke i Odjela gradske uprave za kulturu.

Inspirirajte se, zajedno s malenim okicama upoznajte i otkrijte neku novu aktivnost koja će ih obogatiti i uživajte na radionicama. 

Moramo napomenuti i kako je portal Avanture malih okica ove godine krenuo u osvajanje ostatka Hrvatske! Roditelji i djeca mogu pronaći kvalitetne atrakcije, mnogobrojna događanja i aktivnosti ne samo na Kvarneru već i u Istri, Gorskom kotaru i u Zagrebu. Kažu da ubrzo otkrivaju i još novih lokacija!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari