U SUBOTU U KLUBU MLADIH: Stand up komičari prodrmat će vam dušu i tijelo nekontroliranim smijehom!

Program Stand Up Comedy – Luka, Vida & Ivan – počet će u subotu u 20 sati

Riječki Klub mladih za ovu je subotu pripremio program za sve one koji su željni zdravog smijeha i dobre zabave. U Klub stižu stand up komičari, trio iz organizacije Stand up Fiume: Luka Urlić, Vidmarijo Rašić i Ivan Banović. „Nadasve mladi momci, puni elana i životne energije koju su spremni podijeliti s vama!“, kažu organizatori.

Luka Urlić je inicijator organizacije Stand up Fiume i pokrenuo je prvi Open mic – otvoreni mikrofon u Rijeci. Njegov nastup karakterizira osebujan stil- pjevačke imitacije Massima, Elvisa i The Bee Geesa ukomponirane u šale vezane uz život na našem području. Završio je Školu glume Ri Teatra sa najvišom ocjenom, te već tri godine žari i pali sa svojom luđačkom energijom diljem Lijepe Naše.

Vidmarijo Rašić je talentirani komičar koji vas dolazi nasmijati čak iz…..Pule! Svoj scenski nastup izbrusio je u pulskom kazalištu kao i na brojnim Open Mic večerima, od kojih je na nekima izašao kao pobjednik. Inspiraciju crpi iz događaja u vlastitom životu, i to kakvih… Na vama je da dođete i saznate!

Ivan Banović – Bane nije pjevač Songkillersa! Naš Bane je momak iz Bosne što se ne trudi sakriti – štoviše, koristi to kao bazni materijal svoga nastupa. Ne voli “prvoloptašku” komediju, pa ćete od njega vidjeti samo originalne stvari.

Posjetitelje zasigurno očekuje večer dobre zabave i puuuuuno smijeha!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari