UDRUGA SOS RIJEKA U četvrtak predavanje „Prava iz sustava socijalne skrbi“

Predavanje će držati Ružica Ninić, diplomirana socijalna radnica, voditeljica odjela za odrasle osobe u Centru za socijalnu skrb Rijeka

U sklopu projekta „Mudrošću protiv nasilja nad najmudrijima“ u prostoru Udruge SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava (Verdijeva 11) u četvrtak 23. ožujak s početkom u 16 sati održat će se predavanje namijenjeno osobama starije životne dobi koje se žele informirati o dostupnim im pravima iz sustava socijalne skrbi, ali i ostalim zainteresiranim građanima/kama.

Predavanje će držati Ružica Ninić, diplomirana socijalna radnica, voditeljica odjela za odrasle osobe u Centru za socijalnu skrb Rijeka.

Riječ je o prvom od nekoliko predavanja namijenjenih za javnost koja će se održati u sklopu projekta. U udruzi SOS Rijeka dostupno je i besplatno psihološko savjetovanje osobama starije životne dobi koje su žrtve nasilja te besplatno pravno savjetovanje u vezi ugovora o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju, nasilja nad osobama starije životne dobi te prava iz sustava socijalne skrbi.

Sve informacije mogu se dobiti putem e-maila: pomoc@sos-rijeka.org ili na broju telefona 051 211 888.

Projekt „Mudrošću protiv nasilja nad najmudrijima“ provodi SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava u partnerstvu s Centrom tehničke kulture Rijeka, Centrom za osnaživanje djece i odraslih – ELAN savjetovanje, Centrom za socijalnu skrb Rijeka, Domom za starije osobe „Kantrida“ Rijeka, Domom za starije osobe „Volosko“ Opatija i u suradnji s Domom za starije osobe „Mali Kartec“ Krk.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari