PRAZNIK ZA OČI

U subotu u Rijeci otvorenje izložbe “Šapicama po PGŽ-u”

U subotu 4. prosinca u 11 sati u Cukaricafe baru bit će održano otvorenje izložbe radne skupine za zaštitu životinja PGŽ-a „Šapicama po Primorsko-goranskoj županiji“

Izložene su fotografije kućnih ljubimaca prikupljene na foto natječaju Primorsko-goranske županije koji je temu za mjesec listopad posvetio Svjetskom danu zaštite životinja.

Izložba se održava drugu godinu za redom, a možete ju pogledati narednih sedam dana. Zastupljene su fotografije i drugih aktivnosti KRAS-a kao i promotivne fotografije brojnih pet friendly destinacija i sadržaja u našoj Županiji.

Na dan otvorenja možete se informirati o pravima i obvezama vlasnika kućnih ljubimaca te načinima postupanja u problematičnim situacijama s napuštenim i zlostavljanim životinjama dok je za najmlađe organizirano čitanje slikovnice „Izgubljeni Flegi“ i edukativna radionici „Potraga za Flegijem“ s početkom u 12:00 sati.

Izložba je jedan od aktivnosti KRAS-a kojima se potiče dobrobiti i podizanje svijesti o zaštiti životinja. U aktivnosti su uključeni brojni ljubitelji životinja, poput pet friendly bara Cukarikafe i autora fotografija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari