PROGRAM POČINJE U 10 SATI

U subotu ‘Zadnje polne va Kastve’: Odlična zabava uz humanitarnu notu!

Adventska događanja bliže se kraju, no u Kastvu tek predstoji veliko finale. U srijedu 28.12. u 18:00 sati ispraćamo Djeda Mraza na daleki put kući. Kočija je pripremljena, vilenjaci su tu, a djeca će se moći s njim slikati i dati mu pisma sa željama i željicama za sljedeću godinu.

U petak 30.12.2022. od 16:00 sati na Trgu Matka Laginje imamo još jedan after job party. Svirat će nam odlični Pachamama street connection, uz obilje dobrog raspoloženja, kuhanog vina, gina i ostale ponude naših ugostitelja.

I kraj godine u Gradu na brege tradicionalno obilježavamo sa ZADNJEN POLNEN VA KASTVE s početkom u 10:00 sati. Ispraćaj stare u 12:00 na kastavskoj Fortici bit će još jedna prilika da se skupimo i zaželimo si sve najbolje uz svirku In between, Reaktive i Kožnih jakni. Već po tradiciji sav će prihod biti usmjeren potrebitima s područja grada Kastva, i šire.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari