ODAZOVITE SE

U Tower Centru Rijeka će se održati akcija darivanja krvi povodom Valentinova

Da ljubav nije samo romantična, i da ju ne slave samo zaljubljeni možemo pokazati i na jedan human način. Ljubav možemo pokazati darivanjem, a krv uvijek darujemo od srca.

Tradicionalno, treću godinu za redom povodom Valentinova u Tower Centru Rijeka održat će se dobrovoljna akcija darivanja krvi. Nažalost situacija sa zalihama krvi u Kliničkom zavodu za transfuzijsku medicinu KBC-a Rijeka nije povoljna, zato je svaka prikupljena doza krvi dragocjena.

Akcija će se održati ovaj petak, 11.2. u periodu od 15:00 do 18:00 sati na 2. katu (prostor 240), preko puta trgovina Replay / Argentum / Women’ secrete. Svi sudionici ove humane akcije na dar će dobiti mali znak pažnje Tower Centra Rijeka i Gradskog društva Crvenog križa Rijeka.

Trenutno stanje zaliha krvi moguće je provjeriti na stranicama KBC-a Rijeka i provjeriti nedostaje li upravo vaše krvne grupe. Darivanje krvi zaista je čin koji spašava život, stoga organizatori pozivaju sve posjetitelje i zaposlenike Tower Centra Rijeka da se priključe u što većem broju, pod motom, darujemo srcem, darujmo krv u što većem broju!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari