VAŽNO

U Ulici Fiorella la Guardie od ponedjeljka počinje sankcioniranje nepropisnog zaustavljanja i parkiranja

Foto: Riportal

Od ponedjeljka, 26. veljače 2024. godine, u svrhu bolje protočnost prometa sjevernim koridorom, počinje sankcioniranje nepropisnog zaustavljanja i parkiranja vozila u Ulici Fiorella la Guardie.

Podsjetimo, zatvaranjem Adamićeve ulice Odsjek za prometno redarstvo Grada Rijeke privremeno je na sjeverni koridor postavio sustav automatskog video (foto) nadzora nepropisno parkiranih i zaustavljenih vozila putem kamere, a s ciljem prevencije nepoželjnog ponašanja i bolje protočnosti u prometu.

Sustav nadzora će do ponedjeljka, 26. veljače 2024. godine biti u testnom radu, a nakon toga počinje procesuiranje prometnih prekršaja nepropisnog zaustavljanja i parkiranja.

Mole se građani da izbjegavaju parkiranje na sjevernom prometnom traku u Ulici Fiorella la Guardie te da ne zloupotrebljavaju mjesta namijenjena vozilima opskrbe kako bi se promet mogao odvijati sa što manjim zastojima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari