BUDITE OPREZNI

U Ulici Fiorello la Guardia postavljena kamera za nadzor prometa, kratko vrijeme bit će u testnom radu a onda kreće kažnjavanje prekršaja

Foto: Riportal

Cilj je prevencija nepoželjnog ponašanja i bolje protočnosti u prometu

Upravni odjel za komunalni sustav i promet, Odsjek za prometno redarstvo Grada Rijeke privremeno je postavio sustav automatskog video (foto) nadzora nepropisno parkiranih i zaustavljenih vozila putem kamere u Ulici Fiorella la Guardie.

Zatvaranjem Adamićeve ulice, sustav automatskog video (foto) nadzora nepropisno parkiranih i zaustavljenih vozila putem kamere je prebačen na sjeverni prometni koridor s ciljem prevencije nepoželjnog ponašanja i bolje protočnosti u prometu.

Sustav će do 26. veljače 2024. godine biti u testnom radu, a nakon toga će se prometni prekršaji nepropisnog parkiranja procesuirati.

“Pozivamo građane da izbjegavaju parkiranje na sjevernom prometnom traku i ne zloupotrebljavaju mjesta namijenjena vozilima opskrbe kako bi se promet mogao odvijati sa što manjim zastojima”, poručili su iz Grada Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari