PRIPREMITE SE

U utorak 1. rujna dijelovi Kastva i Viškova bez vode

Foto: msc.cro

Iz KD Vodovod i kanalizacija Rijeka mole sve korisnike vodne usluge da se opskrbe dovoljnim količinama vode

Razlog privremenog prekida u isporuci vode je spajanje novog transportnog vodovodnog cjevovoda koji je u dužini od oko 550 metara zamijenjen u sklopu radova na sanaciji županijske ceste ŽC 5021 u naselju Žegoti u Kastvu.

U slučaju lošeg vremena radovi će se odgoditi.

Vode neće biti u vremenu od 6:00 do 19:00 sati na području:

OPĆINE VIŠKOVO – ulica BRNASI od kućnog broja 1 do 20

te GRADA KASTVA u ulicama:

ŽEGOTI od kućnog broja 24 do 28
DOVIČIĆI kućni broj 55
CREKVINA kućni brojevi 1, 2, 4, 5, 7 i 9
VJEKOSLAVA SPINČIĆA od kućnog broja 10 do 16
ULICA ZAKONA KASTAFSKEGA od kućnog broja 2 do 10
ULICA MILANA MARJANOVIĆA kućni broj 20

U popodnevnim satima postupno bez vode ostajat će privremeno i ostali korisnici na području centra Kastva te u naseljima Belići, Spinčići, Trinajstići, Tometići, Rubeši, Jurčići, Rešetari, Jurjenići, Ćikovići te Antončići (općina Matulji).

S obzirom na složenost radova koji uvjetuju privremeni prekid, molimo korisnike za razumijevanje ukoliko će se voda ponovno početi isporučivati iza 19 sati.

Za vrijeme prekida u vodoopskrbi, opskrba vodom bit će omogućena putem autocisterne koja će biti stacionirana za Viškovo u Brnasima kod nogometnog igrališta (adresa Brnasi 1, Viškovo) te hidrantskog nastavka za Kastav u ulici Vjekoslava Spinčića kod kućnog broja 8.

Po potrebi će u osiguranje vode biti uključena i autocisterna koja će kružiti područjem koje će ostati privremeno bez vode.
Molimo sve korisnike vodne usluge da se opskrbe dovoljnim količinama vode.

Nakon završetka radova i ponovnog uspostavljanja vodoopskrbe, savjetujemo da se pusti voda da istječe dok se ne razbistri.

U slučaju lošeg vremena radovi će se odgoditi. Termin njihova novog izvođenja bit će također pravovremeno najavljen.

Popis ulica koje će ostati bez vode dostupan je na internetskim stranicama KD Vodovod i kanalizacija d.o.o. (www.kdvik-rijeka.hr) te će biti dostupan i na internetskim stranicama Rijeka Kontakt Centra (www.ri-info.net).

Informacija se može dobiti i u KD VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. na broj telefona 211-906.

Razlog privremenog prekida u isporuci vode je spajanje novog transportnog vodovodnog cjevovoda koji je u dužini od oko 550 metara zamijenjen u sklopu radova na sanaciji županijske ceste ŽC 5021 u naselju Žegoti u Kastvu. Ova investicija kojom se poboljšava sigurnost i kvaliteta javne vodoopskrbe vrijedna je nešto više od 3,3 milijuna kuna (bez poreza na dodanu vrijednost).

Izvođač građevinskih radova je GP Krk d.d., dok stručni nadzor nad izvođenjem radova obavlja Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva Zoran Samaržija Hranilović.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari