TJEDAN MOZGA

U utorak će se predstaviti kreativne tehnike u radu s osobama s teškoćama mentalnog zdravlja

Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

U utorak, 14. ožujka 2023. godine, u 13.00 sati, u Vijećnici Grada Rijeke, Korzo 16, u sklopu manifestacije Tjedan mozga održat će se interaktivno predstavljanje izvaninstitucijskih usluga koje su dostupne lokalnoj zajednici, s naglaskom na kreativne tehnike u radu s osobama s teškoćama mentalnog zdravlja.

Događanju će prisustvovati ravnateljica Doma Turnić Martina Baiocco, pročelnica Odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Karla Mušković, voditelj projekta „Rijeka – zdravi grad“ Jadran Mandekić i drugi.

Tijekom događaja detaljnije će se predstaviti najvažnije kreativne aktivnosti koje se provode u Domu za odrasle osobe Turnić (Kuc kuc cabaret, radijska emisija „Tko je ovdje lud“, Živa knjižnica itd.), i to na način da će ih uz terapeute predstaviti i sami korisnici. Sudionici će imati mogućnost postavljanja pitanja, a biti će postavljena i izložba radova korisnika.

Događaj je otvoren za sve zainteresirane.

Manifestacija je jedna od aktivnosti Tematske grupe za cjelovitu skrb o mentalnom zdravlju projekta „Rijeka – Zdravi grad“, a provodi se u sklopu programa Tjedna mozga, te povodom Svjetskog dana socijalnog rada.

Organizatori predstavljanja su Dom za odrasle osobe Turnić i Grad Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari