U SLUČAJU KIŠE SE ODGAĐA

U utorak se na Korzu obilježava Dan policije i blagdan sv. Mihovila

Policija poziva građane da sutra, od 11 do 12,30 sati dođu na Trg 128. brigade u Rijeci te zajedno s policijom obilježe njen Dan

Sutra, 27. rujna od 11 do 12,30 sati Trgu 128. brigade u Rijeci povodom Dan policija i blagdana zaštitnika sv. Mihovila, policijski službenici će građanima prezentirati svoj rad i opremu.

Građani će moći razgledati dio opreme i naoružanja specijalne i interventne policije te njihova vozila za specijalne namjene, zatim specijalno vozilo PEZ-a i PEZ odijelo, policijski motocikl, opremu kojom se koriste djelatnici kriminalističke tehnika te pogledati simulacija očevida.

Također, građanima će biti na raspolaganju i preventivni info-punkt na kojem će u neposrednom kontaktu s  policijskim službenicima moći dobiti korisne informacije i savjete kako zaštititi sebe i svoju imovinu.

Pozivamo građane svih uzrasta da se pridruže policijskim službenicima,  razgledaju izloženu opremu,  nauče ponešto od svakodnevnih poslova policije te tako pridonesu ovogodišnjem obilježavanju Dana policije i blagdana sv. Mihovila.

U slučaju kiše, planirana prezentacija rada i opreme policije neće se moći održati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari