U utorak u središtu Rijeke čak dva besplatna koncerta u sklopu Noći riječkih trgova i plaža!

U utorak 20. kolovoza dva riječka trga – Trg Ivana Koblera i Pavlinski trg – postaju koncertne pozornice u sklopu manifestacije Noći riječkih trgova i plaža

S početkom u 20 sati na Trgu Ivana Koblera, riječki band mEmenTo svojom prepoznatljivom fuzijom popa, jazza, soula i funka obilježit će 10 godina glazbenog djelovanja. Band mEmenTo čine sljedeći glazbenici: Nataša Uljan Vitezić – vokal, Miro Gugić –gitara/bas gitara, Vanja Vitezić – udaraljke, Kristian Novak – klavijature, Edin Botić – bubnjevi, Franjo Črnjarić – saksofon i Rajko Ergić – saksofon.

A s početkom u 21 sat Pavlinski trg ispunit će melodije najljepših čakavskih pjesama u izvedbi popularnog belcanto pjevača Jose Butorca i klape Vinčace. Ovogodišnji pobjednik MIK-a zajedno s klapom Vinčace pružit će svim posjetiteljima primorsku noć za pamćenje. Klapa Vinčace iz Novog Vinodolskog i ove godine pobijedila je u muškoj konkurenciji na Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu te će sigurno svi posjetitelji uživati u laganim notama klapske pjesme.

Koncerti su besplatni za sve posjetitelje i održavaju se u sklopu manifestacije Noći riječkih trgova i plaža čiji se zabavni program održava sve do kraja rujna na riječkim trgovima i plažama. Do kraja manifestacije očekuju nas još brojni programi. Jedno je sigurno, ulaskom u svoju završnicu manifestacija Noći riječkih trgova i plaža dat će nam još brojne trenutke za pamćenje dugog toplog ljeta i napunjene baterije za jesen koja je pred nama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari