JAVLJAJU IZ RIJEKA PLUSA

U utorak započinju radovi sanacije kolnika u Ulici Tijani; Evo kako će voziti Autotrolejevi autobusi

Iz Rijeka plusa obavještavaju građane kako u utorak, 15. ožujka u 9 sati započinju radovi na sanaciji širine kolnika u Ulici Tijani od kućnog broja 24 do kućnog broja 26.

Predviđeno trajanje radova je do 17. ožujka, a za vrijeme radova navedena dionica bit će zatvorena za sav promet.

Vozači koji svojim vozilima budu prilazili zoni radova bit će obavješteni o privremenoj regulaciji prometa te će biti postavljeni znakovi obilazaka „RIJEKA ISTOK“ i „SVETI KUZAM“.

Od utorka, 15. ožujka 2022.godine, od 9 sati, do četvrtka, 17. ožujka 2022.godine u 23 sata, zbog radova za sav promet zatvara se dionica ulice Tijani od kućnog broja 24 do 26 (od groblja Sv.Jakov do Sv.Kuzma), te će u navedenom periodu linije 25 i 26 prometovati privremenim trasama, a u promet će biti uključena i linija 9.

Linije 25 i 26 u polasku s Delte prometuju redovitom trasom do stanice Sveta Ana odakle se uključuju:

Franje Belulovića – Ul.dr.Zdravka Kučića – D404 – izlaz Bakar – čvor Sv.Kuzam i dalje redovitim trasama.

U povratku za Rijeku prometuju redovitim trasama do raskrižja  Škrljevo/Sv.Kuzam odakle se uključuju: čvor Sv.Kuzam – izlaz Draga – D404 – izlaz Vežica – Ul.dr.Zdravka Kučića i dalje redovitim trasama.

U povratku za Rijeku na privremenoj trasi za ukrcaj i iskrcaj putnika u funkciji je stajalište Z.Kučića III.

Na trasi radova ukidaju se stajališta Tijani pržiona kave, Tijani i Sv.Kuzam.

Na privremenoj trasi za vrijeme radova prometovati će linija 9 od stajališta Sveta Ana do stajališta Draga Sv.Jakov u perodu od 5.30 do 22.30 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari